Novi simpatičan prostor zagrebačke Činkice

cinkica slider 2

Bilo da ste ljubitelj slanih poslastica, pršuta, kulena i kajmaka ili ste pak sladokusac koji noćima sanja Nutellu i Oreo kekse, Činkica ima nešto za vas. Od sada možete uživati u bogatom okusu i punjenju palačinki na dobro poznatoj lokaciji, no i na novoj adresi u zagrebačkoj Dubravi.

cinkica slider

IMG_1570

Dobro poznat okus domaćih palačinki, baš onakvih kakve vam je mama pravila, naveo je brojne gurmane da se zaljube u ovu palačinkarnicu. Kako ne bi zakinuli ljubitelje palačinki s istoka grada, 29. ožujka otvorena je nova lokacija na adresi Avenija Dubrava 37.

IMG_1584

IMG_1610

Niti jedan gost kroz Činkicu ne prođe nezapažen i bez nekog novog iskustva koje će ponijeti doma i pamtiti. Ambijent lokala dobro je osmišljen uz sveprisutno ugodno, obiteljsko ozračje, veselo šarenilo i omamljujući miris svježe pečenih palačinki. Kako bi doživljaj bio još bolji i posjetitelji uživali u ambijentu, glavni zid novootvorene Činkice vješto je oslikao akademski slikar Damir Sobota.

IMG_1879

Činkica ovdje ne staje s novitetima. U želji da doista svi mogu uživati u slasnim palačinkama, uskoro će u ponudi biti bezglutenske palačinke, prave proteinske palačinke za sportaše, a slijediti će i vafli, shakeovi, kave – ponešto za svakog.

IMG_1736

IMG_1782

Što sve donosi Činkica te kako možete doći i do besplatnih palačinki saznajte na Facebook stranici.

IMG_1883

IMG_1865

T.R.

Komentari