‘Lunch bag’ za odrasle

pack and go2

Pauzu na poslu mnogi od nas iskorištavaju tek za usputni obrok, kojem se rijetko kada posvećuje neka značajna pažnja. Zgrabiti nešto za jelo i na brzinu pojesti, misija je ostvariva u tih pola sata vremena koje imamo na raspolaganju. No, kako bi svojem ‘gablecu’ ili ‘marendi’ dali na važnosti, beogradski brend PACK & GO dizajnirao je torbe koje ćete s veseljem nositi na posao, u školu, pa čak i na piknik, te hrani koju jedete u pauzi nesumnjivo pridati mnogo više pozornosti.

pack and go5

pack and go4

Ove termo torbe za hranu kvalitetne su i čvrste, otporne na vodu i ne zadržavaju mirise. PACK & GO lunch bag modeli dostupni su u nekoliko dimenzija, čime se prilagođavaju svakodnevnim potrebama ljudi u pokretu, dolaze u upečatljivim bojama i svaki od njih nosi simpatičan grafički natpis. Termo torba veličine L savršena je za obrok dvije osobe, ručak će biti idealno ponijeti na posao u torbi veličine M, a model S namijenjen je za uživanje u ukusnom sendviču i grickalicama.

pack and go6

pack and go3

PACK & GO možete pratiti i na Instagramu, gdje dizajnerica ovih torbi također sugerira zdrave obroke koje biste si doma mogli na brzinu pripremiti i pojesti u pauzi na poslu. Tu je, naravno, i PACK & GO Facebook stranica, na kojoj možete doznati kako naručiti ovaj lunch bag!

Foto: PACK & GO

Komentari