Ovog se Božića pokušajte odvojiti od mobitela

huawei-bozic-naslovna

Popularnost današnjih mobitela uzrokovala da se ljudi sve teže odvajaju od svojih mobilnih uređaja – pa čak i tijekom božićnog razdoblja čime se gubi smisao tog najposebnijeg razdoblja u godini. Smisao blagdana leži upravo u druženju s najbližima, članovima obitelji i prijateljima. Uz današnji užurbani životni stil većine ljudi, svaki slobodan trenutak uistinu je poseban i treba ga iskoristiti na najbolji način.

huawei-bozic-1

Zbog toga Huawei koristi priliku da podsjeti ljude da se u ovom razdoblju odvoje od svojeg mobilnog telefona jer bi mogli propustiti ono najbitnije – obitelj i druženje s bližnjima. #BePresent kampanja naglašava i činjenicu da, bez obzira na velik značaj i važnost pametnih telefona u svakodnevnom životu svakog od nas, u božićnom razdoblju veću važnost ipak imaju nematerijalne vrijednosti.

huawei-bozic-3

Ključni element #BePresent kampanje je reklama koja priča priču o malenom dječaku koji je jedini od članova svoje obitelji koji na Badnju večer iščekuje ponoć i dolazak Božića, dok su ostali zaokupljeni svojim uređajima. Punu verziju pogledajte u nastavku.

huawei-bozic-2

Komentari