Ovo je najljepša božićna Zara Home kolekcija do sada

Čini se kao da se to događa svake godine sve ranije, ali nepobitna činjenica je da su trgovine, male i velike, već ispunjene božićnim kolekcijama. Nakon one robne kuće IKEA, na red je došao konglomerat Inditex s brendom Zara Home koji je ovih dana predstavio svoj blagdanski lookbook u tri dijela – Nordic Christmas, White & Gold Christmas i Bohemian Christmas. Mi vam danas predstavljamo Nordic Christmas.

zarahomebozic10

U jesensku sezonu Zara Home je zakoračio sa snažnim evokacijama nordijske kulture te se nakon posljednje kampanje i u prvom dijelu božićne kolekcije okreću ka Skandinaviji. To znači jak naglasak na bijelu i crvenu boju, krznene i drvene materijale, slamnate detalje, sobove, pahuljice i općenito snažnu inspiraciju prirodom. Ona je prisutna u komadima za cijeli dom, a nordijska kultura, iako hladna, daje poseban pečat i toplinu božićnom okruženju tako da lako možemo zamisliti uživanje uz kamin okruženi upravo nekim od ovih detalja.

zarahomebozic11

Bogati tepisi, predimenzionirano pletivo u obliku deka, krznene navlake i juteni materijali pojavljuju se u kolekciji za dnevnu i spavaću sobu, a motive bobica, božikovine i drugih tipičnih božićnih detaljavidimo na tkaninama, ponajviše u komadima namijenjenim blagdanskom stolu.

zarahomebozic2

Blagdanski stol bit će ispunjen detaljima od drveta, bijelog i crvenog stakla, čiste bijele keramike s crvenim i zelenim detaljima koji imitiraju tradicionalni nordijski vez, a sve će to inspirirati uživanje u Božiću. Pogledajte cijelu kolekciju i inspirirajte se za kreiranje vlastitog prazničnog ugođaja.

zarahomebozic4

zarahomebozic6

zarahomebozic7

zarahomebozic1

zarahomebozic13

zarahomebozic12

Komentari