Hranilica za bebe i djecu koja će postati zvijezda vašeg doma

ovo stolac

Da i komad dječjeg namještaja može postati zvijezda vašeg doma, dokaz je Ovo High Chair koji dolazi s potpisom španjolskog brenda Micuna. Riječ je o hranilici za bebe i djecu, koja je estetski dovedena do savršenstva, a istovremeno stabilna i udobna za svako dijete između 6 mjeseci i 3 godine.

Ovaj dizajnerski komad, koji je višestruki dobitnik nagrada struke, idealno se uklapa u svaki moderan interijer. Pri njegovoj inicijalnoj izradi, dizajneri su mnogo pažnje posvetili materijalu od kojeg je izrađen, odlučivši se na kraju za onaj najprirodniji – drvo, koje je u ovom slučaju kombinirano s prirodnim i djetetu ugodnim tekstilom, odnosno jastukom.

ovo stolac3

Hranilica Ovo je ne samo oku ugodna, već i topla, udobna i praktična. Sadrži pomični poslužavnik, drvenu stepenicu na kojoj najmlađi mogu odmoriti noge i kožni pojas kako bi djeca u stolcu bila uvijek sigurna. Zanimljivo je također da raste s djetetom, pa jednom kada ono naraste, bijeli nastavci na nogama hranilice se mogu skinuti, a ona iskoristiti kao radni stolac za dijete. Više o njoj doznajte na stranici brenda Ovo by Micuna.

ovo stolac6

ovo stolac5

ovo stolac4

ovo stolac7

ovo stolac2

Foto: Ovo by Micuna

Komentari