Ručno rađeni ljetni komadi hrvatskog brenda Oversized Woolwork

oversized

O domaćem brendu Oversized Woolwork pisali smo vam već u nekoliko navrata. Njegova osnivačica i studentica arhitekture Tihana Kovačić bila je gošća naše Foto priče, kao i rubrike Street style inspiracija. Bilo je to zimus, a tada su nas osvajali njeni ručno rađeni, pleteni odjevni komadi od vune, za koje je ‘glavni krivac’ njena teta Diana Dominić koja ih izrađuje.

Zima je prošla, s njome su u zaborav sasvim logično pale i tople vunene kape, šalovi i puloveri, no Oversized Woolwork nastavio je s radom kako bi nam predstavio kolekciju za ljetne dane. U ovom slučaju mnogo lakšu i prozračniju, jer novi komadi izrađeni su od pamučnog konca, iako do izražaja ponovno dolazi virtuozan ručni rad.

oversized4

Ljetna mini kolekcija brenda Oversized trenutno u ponudi ima haljinu s velikim bočnim prorezom i top s mašnom na leđima, a kroz ljeto će se nadopunjavati novim proizvodima. Ovi koji su predstavljeni savršeni su za ljetne kombinacije te ih krase bezvremenski dizajn i udobnost. Rukom rađeni komadi ponovno su djelo Diane Dominić, a naručiti se mogu putem inboxa na Facebooku ili  na Oversized Woolwork Instagram profilu.

oversized2

oversized3

oversized5

oversized6

oversized7

oversized8

Foto: Oversized Woolwork

 

Komentari