Ove zime Fuliranje na još jednoj lokaciji

Tema ovogodišnjeg Fuliranja jest put oko svijeta kroz neke od najatraktivnijih i najzanimljivijih svjetskih metropola poput New Yorka, Havane, Rio de Janeira, Tokija i drugih. U njima će kroz gastronomsku, ali i kulturnu ponudu svi posjetitelji moći upoznati određene znamenitosti pojedinoga grada. Cijela priča zakotrljat će se 28. studenog, kada će Fuliranje zaplesati u ritmu Havane, s prepoznatljivim aromama kubanskih cigara i neodoljivim okusa ruma. Nakon Havane i plesnih ritmova, Fuliranje će se 2. prosinca otisnuti u hladnu Moskvu, zaplesati kazačok, prepuštajući se znamenitostima čarobne ruske prijestolnice.

fuliranje1

Firenca će 7. prosinca zamijeniti Moskvu, odvesti sve posjetitelje u nešto toplije krajeve, otkriti čari talijanske kuhinje i neizbježne talijanske mode. Slijedi neizostavna i svima vrlo draga Barcelona, od 10. do 13. prosinca, a nakon nje, grad svjetla i ljubavi Pariz, od 14. do 16. prosinca, koji će na Fuliranju zasjati u najljepšem svjetlu i s najljepšim božićnim pričama.
Putovanje se nastavlja 19. 12. kroz skijaške priče Schladminga, a onda se Fuliranje vraća korijenima i od 22. do 25. prosinca disat će, plesati i veseliti se u duhu Zagreba. Na Štefanje, 26. prosinca, Fuliranje putuje u Tokio, 28. prosinca već će biti u Berlinu, a Novu godinu dočekat će u nezaboravnom New Yorku. Putovi poslije vode u Meksiko pa Istanbul, a sve završava u kraljevskom Londonu, završnoj stanici putovanja duga 43 dana, u kojem je svoje ljepote predstavilo 14 svjetskih prijestolnica, čineći Fuliranje nezaobilaznim mjestom ovogodišnjega zagrebačkog adventa.

fuliranje

Najveća novost Fuliranja ove je zime nova, još jedna atraktivna lokacija. S obzirom na velik interes posjetitelja prijašnjih godina, organizatori su odlučili Fuliranje proširiti i obogatiti novom gastro-zabavnom zonom, koja je svoj dom našla u Kurelčevoj ulici koja spaja Europski trg i Jurišićevu ulicu, dok će Tomićeva ulica postati shopping meka sa svjetskim izlagačima koji djeluju u Zagrebu. Mirisi, vidici, okusi i zvuci pokušat će donijeti dašak svijeta u malu i šarmantnu Kurelčevu ulicu. Koncerti, performansi, gastro i eno promocije gradova, samo su neka od događanja koja očekuju posjetitelje. Događanje ove godine donosi još niz atraktivnih novosti u svojoj ponudi, koje će organizatori otkriti uskoro.

Komentari