Ove torbe s hrvatskim potpisom idealne su za ljeto

Tri prijateljice iz Splita, Antonia Kokan, Matea Markota i Nikolina Pleić stoje iza brenda torbi “Kesa” kojima su osvojile Splićanke kao i sve urbane djevojke željne neobičnih modela. S izradom torbi krenule su 2013. godine.

kesatorba

Sve kolekcije su prožete mediteranskim štihom, jednostavnošću, zanimljivim motivima i uklopit će se u casual odjevne kombinacije kao i nešto elegantnije. Ovisno o vlastitim afinitetima “Kesa” nudi torbe koje nesputano možete prebaciti preko leđa ili ramena i uživati u svakodnevnim aktivnostima.

torbe-5017

“Htjele smo izraditi torbe koje bi bile praktične, a u isto se vrijeme dobro slagale sa svakom kombinacijom i tako nam je na pamet pao ceker. Jednostavna torba koju je lako sašiti i oslikati tako da uz odabir vlastitog motiva može biti privlačna svima. Izradile smo početnu kolekciju i tako je krenulo. Kasnije smo dodavale nove stvari, a odnedavno izrađujemo i ruksake”, kaže Nikolina Pleić.

kesa

U izradi koriste razne materijale, od eko kože pa sve do jute. Izborom materijala trude se prilagoditi godišnjim dobima pa su nam cure za ovo ljeto pripremile kolekciju od jute koja asocira na ljeto i plažu. Sve torbe i ruksaci su hand made i većinom su u ograničenim količinama, a mogu se nabaviti direktno preko njihove Facebook stranice.

kesa90

11a

kesa5

torbekesa56

Komentari