Ovako izgleda novi zagrebački ured Booking.com

bookingcom13

Stranica poznata svim ljubiteljima putovanja, Booking.com, otvorila je vrata svog novog redizajniranog regionalnog ureda u Zagrebu. Novi dizajn ureda inspiriran je putovanjima, mobilnošću i zagrebačkim motivima, a osmislio ga je Booking.com u suradnji s agencijom za projektiranje Brigada.

bookingcom4

Ured je podijeljen u dvije zone – jedna za individualni rad, druga za sastanke, druženja i opuštanja. Prva ‘radna’ zona ima neutralne površine obogaćene detaljima u čijem oblikovanju zaposlenici sami sudjeluju, kao što je npr. moguće pisanje po zidovima ili ormarićima. Druga zona, zona ‘druženja’ je raznobojna, puna zagrebačkih motiva: pločice s nazivima ulica, žuta folija koja predstavlja gradske fasade, površine koje nalikuju zgradama ‘limenkama’, grafika gradskog horizonta itd.

bookingcom1

Prostor je osmišljen tako da bude ugodan za rad, da potakne komunikaciju i suradnju. Zahvaljujući novom dizajnu ureda zaposlenici Booking.coma mogu se okupiti oko velikog zajedničkog stola za ručak, u ugodnom caffe kutku, na stolovima za slobodno kretanje smještenima na tramvajske pruge, ili u privatnijim separeima s dizajnom crvenih Šestinskih kišobrana – jednog od najpoznatijih simbola Zagreba.

Kultno zagrebačko mjesto susreta, sat na gradskom trgu također je neizostavan dio ovog ureda, a on predstavlja mjesto za susret s gostima i, naravno, smješten je na samom ulazu. Prva stvar koju gosti vide su crijepovi krovova starog dijela grada, jednog od najpoznatijih simbola Zagreba. Vesele boje i dizajnerski komadi pridonose ugodnom okruženju i čine ga poželjnim mjestom za rad.

bookingcom11

bookingcom8

bookingcom6

bookingcom12

bookingcom3

bookingcom9

bookingcom10

bookingcom7

bookingcom2

Komentari