Ova će frizura obilježiti jesen

Razbarušene polupunđice počele su vladati još ovog ljeta kad su ih blogerice u velikom broju objavljivale na svojim Instagram profilima. Frizura koja savršeno spaja casual i cool stil uklapa se u svaku kombinaciju, vrlo je zahvalna za dnevne prilike, a opet drugačija od običnog repa ili punđe jer unosi dozu ležernog chica.

Neobavezna frizura idealna je za one trenutke kad ne znate što bi s kosom, a želite malo ‘začiniti’ svakodnevni look. Iznimno je lagana za slaganje – samo skupite dio kose s vrha tjemena i prstima začešljajte unazad te oblikujte malu punđicu. Ostatak kose ostavite raspušten da pada, a nemojte u prevelikoj mjeri koristiti četku ili se truditi da svaka vlas bude na svojem mjestu jer je ležernost poanta ove frizure. Polupunđica će dobro izgledati i na dugu i na kratku kosu, možete je svezati potpuno razbarušeno u čvor ili se potruditi da je oblikujete u lijep i uredan oblik. Ako imate bojanu kosu, ombre i slično, punđica će se odlično istaknuti na tamnijem dijelu kose koji se nalazi uz vrh tjemena.

Polupunđica je nadogradnja slično vezanog repa ili male pletenice koja se proteže od vrha tjemena dok je ostatak raspušten, frizura koju dobro poznaju sva djeca 90-ih kad su bile u trendu. Svežite je kad želite zauzdati pramenove oko lica i odmah ćete vidjeti da je odlično rješenje za svaki dan, pogotovo u dane kad samo proviruje iz velikog šala. U nastavku se možete inspirirati načinima na koje poznate blogerice vežu svoj ‘half bun’.

Foto: Instagram

Komentari