Ova blogerica testira omiljene basic komade umjesto vas

Testing basics

@shotfromthestreet

Lizzy Hadfield je poznata britanska blogerica iza bloga Shot from the Street. Nakon što je svojim jednostavnim minimalističkim stilom s trendi pomacima oduševila brojne čitatelje, Lizzy je odlučila svoj brend i strast za modom proširiti na sve popularniji YouTube. Spoj sezonskih lookbookova, pregleda omiljenih komada i tjednih outfita, modnih savjeta i popularnih haulova te tjednih vlogova u kojima nas vodi kroz svoju svakodnevicu i otkriva sve strane blogerskog posla ubrzo se pokazao kao dobitna formula za popularnu blogericu koja joj je nakon samo nešto više od godinu dana donijela oko 65 tisuća sljedbenika. Osim klasičnih modnih videa i nešto osobnijih vlogova, Lizzy je svojoj YouTube kolekciji dodala seriju videa iza kojih se nalazi zanimljiva ideja i koncept. Basic komadi najvažniji su dio svake garderobe, a Lizzy ih je odlučila testirati umjesto i za vas.

Testing basics

@shotfromthestreet

Sve je započelo s potragom za najboljim bijelim T-shirtom. I sama ljubiteljica jednostavnih basic komada. Lizzy je odlučila usporediti kvalitetu, udobnost i nosivost svima omiljenih basic komada različitih brendova, od pristupačnih high street brendova do luksuznih dizajnerskih basic komada. I dok su visoke cijene ponekad opravdavale kvaliteta i udobnost, Lizzy je nerijetko došla i do suprotnog, manje očekivanog rezultata i zaključka. Od Asosa, Vansa i Topshopa do Guccija, Acne Studija i Isabel Marant, popularna blogerica isprobala i iznosila sve i na kraju svakog videa podijelila vrlo iskreno mišljenje.

Testing basics

@shotfromthestreet

Tražite li novi par skinny traperica, savršenu bijelu ili prugastu majicu, blejzer ili ljetnu haljinu za nadolazeće dane, želite li investirati u par trendi loaferica ili tenisica, pronađite ih na YouTube playlisti i saznajte u koje basic komade se isplati investirati, a koje možete pronaći u cjenovno pristupačnijim high street brendovima.

 

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, YouTube

Komentari