Otvorenje prvog flagship storea brenda Seventy

U ugodnom društvu poznatih Hrvatica sofisticiranog modnog izričaja Ecije Ojdanić, Nevene Rendeli, Sandre Bagarić, Edite Misirić, Renate Sopek, Danijele Trbović te ambasadorice brenda Bojane Gregorić Vejzović u Centru Kaptol svečano otvoren flagship store luksuznog brenda Seventy.

Bojana-Gregorić-Vejzović,-Sandra-Vranješ-Milić,-Edita-Misirić,-Reanata-Sopek-Seventy

Bojana Gregorić Vejzović, Sandra Vranješ Milić, Edita Misirić, Renata Sopek

Po prvi puta izvan granica Italije, Seventy je odabrao Zagreb kao ekskluzivnu lokaciju na kojoj će svim ljubiteljicama mode pružati svoju viziju bezvremenske elegancije i nenadmašnog, modernog dizajna. Samom svečanom otvorenju nazočio je osnivač tvrtke i talijanski modni vizionar Sergio Tegon koji je s okupljenima podijelio tajnu uspjeha koja se krije iza brenda.

bojanapost5

Bojana Gregorić Vejzović

Seventy, koji je u stalnoj misiji stvaranja suvremenih modnih linija, oslanjajući se na kreativni dizajn te probrane tkanine i krojeve, oduševio je sve prisutne kolekcijom za jesen-zimu 2015./2016. godine. Casual komadi inspirirani muškim odjevnim predmetima, oversized veste i tradicionalno fenomenalni kaputi i jakne uspostavljaju nove estetske trendove u nadolazećim hladnijim danima.

Nevena-Rendeli-Seventy-store

Nevena Rendeli

Sandra-Bagarić-Seventy

Sandra Bagarić

Danijela-Trbović-Seventy

Danijela Trbović

Ecija-Ojdanić-Seventy

Ecija Ojdanić

Sergio-Tegon-i-Bojana-Gregorić-Seventy

Sergio Tegon, Bojana Gregorić

Edita-Misirić-Seventy

Edita Misirić

Sandra-Vranješ-Milić-Seventy

Sandra Vranješ Milić

Renata-Sopek-Seventy

Renata Sopek

Komentari