Otvorenje pop up butika Chic u centru Zagreba

Larisa Medić, vlasnica brenda Chic za područje Hrvatske omogućit će Zagrepčankama da ovog vikenda uživaju u potpuno novom, posebnom doživljaju kupnje. U to su se uvjerile i gošće otvorenja novog pop up butika, među kojima: Sandra Tankosić, Jelena Perčin, brojne blogerice, stilisti te mnogi drugi.

DSCF1467

‘Vjerujem da se svaki dan žena može i mora osjećati posebno, a Chic definitivno to omogućuje. S tom mišlju sam ljubav prema modi pretvorila u posao i sada uživam u tome. Nakon uspješnog pop up-a u Osijeku sada smo u Zagrebu i divno smo se družili na otvorenju. Radujem se ovom Chic vikendu i pozivam sve Zagrepčanke da nas dođu posjetiti i uživati u nesvakidašnjem doživljaju kupnje.’ izjavila je Larisa Medić povodom otvorenja pop up-a u Zagrebu.

DSCF1428

Brend Chic na Hrvatsko tržište donosi potpuno novi doživljaj kupnje: osim odjeće, popratni sadržaji stvaraju poseban ugođaj! Primjer je sami koncept pop up-a, kojeg Larisa Medić na Hrvatsko tržište donosi na ‘velika vrata’. Luksuzni stan u samom centru grada (Bogovićeva 1, drugi kat, stan 205) postaje modno odredište. Stoga nemojte propustiti: od petka do nedjelje od 9 do 21. Nakon pop up-a u Osijeku i Zagrebu slijedi otvaranje butika u Splitu.

DSCF1418

DSCF1421

DSCF1447

_MG_0746

A.D.

Komentari