Upoznajte se s drevnim ajurvedskim znanjem

ay1

Tijekom održavanja 8. Dana Indije, a u cilju popularizacije ajurvedskog pristupa zdravlju, Ayurveda Health Center New Earth u Zagrebu organizira Dane otvorenih vrata i poziva sve da se upoznaju s drevnim ajurvedskim znanjem. Ayurveda je najstariji medicinski sustav na svijetu koji smatra da je život kombinacija tijela, osjećaja i duše.

ay2

U periodu od 16. do 28. 6. u Zagrebu se održava manifestacija 8. Dani Indije koja će kroz 3 dana programa na zagrebačkom Zrinjevcu te mnoštvom zanimljivih predavanja po različitim mjestima u gradu predstaviti bogat spektar indijske kulture, običaja i društva. Ayurveda Health Center New Earth će na Zrinjevcu držati svoj štand na kojem ćemo kroz show-cooking programe  i pulsnu dijagnostiku javnosti nastojati približiti Ajurvedu i njezine principe.

ay3

Također možete sudjelovati u brojnim radionicama ajurvedske kuhinje. Zamišljene kao uvod u ajurvedsku prehranu, radionice polaznike upoznaju s osnovnim postulatima kuhanja prema Ajurvedi te prezentiraju znanja i vještine potrebne za pripremu jednostavnih i zdravih vegetarijanskih jela. Radionice su jednodnevne, u trajanju od 2 sata, a održavaju se u prostorijama New Earth centra. Kakve još zanimljivosti donosi novootvoreni centar možete doznati i na njihovoj službenoj Facebook stranici te stranici eventa.

Komentari