Otvorena nova sezona Gentleman Jack’s Barber Shopa

Gentleman Jack`s Barber Shop vratio se u centar Zagreba. U petak je u Preradovićevoj 17 ponovno otvorena prva pop up brijačnica u koju su dobrodošli svi koji žele šišanje i brijanje, ugodno druženje i dobru glazbu u atmosferi starinske brijačnice.

Na otvorenju su se dobro proveli i Nevena Rendeli, Milana Vlaović, Kristina Krepela, Tomo in der Mühlen te mnogi drugi dok su se za izvrsnu atmosferu pobrinuli DJ-evi Tomo Ricov i Boris Kovaček.

Tomo Ricov i Tomo in der Muhlen

Tomo Ricov i Tomo in der Mühlen

Posjetitelji će i ove godine moći uživati u rukama vrhunskih brijača i brijačica iz frizerskih salona Cookie, Polypus i Salon, a njihove usluge neće se naplaćivati već se daju dobrovoljni prilozi za Hrvatsku ligu protiv raka, uz poseban fokus na osvješćivanje javnosti o problemu raka prostate kroz globalnu akciju Movember.

Tomo Ricov i Ana Radišić

Tomo Ricov i Ana Radišić

Uz brijanje i šišanje, u Gentleman Jack`s Barber Shopu DJ-evi će puštati glazbu isključivo s vinilnih ploča koja će biti uglavnom vintage tematike – soul, jazz, swing, rock`n`roll, rockabilly i funk. Gentleman Jack`s Barber Shop otvoren je do 5. prosinca, a svi zainteresirani mogu ga posjetiti svaki radni dan od 17 do 23 sata, dok će subotom brijačnica raditi dvokratno – od 12 do 14 sati, te od 20 do 23 sata.

Hrvoje-Šalković,-Mirella-Fuček-i-Ana-Gruica_by-Petar-Glebov-Pixsell

Hrvoje Šalković i Ana Gruica

Kristina Krepela

Kristina Krepela

Mirna Medaković

Mirna Medaković

Milana Vlaović

Milana Vlaović

The-Barbers_by-Luka-Smuk-1

Barber-Shop_by-Petar-Glebov-Pixsell

Foto: Luka Smuk, Petar Glebov

T.B.

Komentari