20 komada brenda Zara koje možete uloviti iz udobnosti svoje fotelje

zarapost2

Još jedan poznati high street brend kojeg žene obožavaju zbog svoje pristupačnosti, ali i trendova koje plasira u naše domove, Zara, danas je pokrenuo svoj dugoočekivani hrvatski online shop. Od sada iz udobnosti svoga doma možete obavljati shopping putem weba, a modeli će ubrzo stići na vaš kućni prag. Ovo je odlična vijest za sve koji nemaju vremena obavljati shopping u trgovinama, a prate nadolazeće trendove. Za vas smo izdvojili 20 komada koje možete kupovati iz udobnosti svog doma, a sigurni smo da će se brzo rasprodati u trgovinama.

zarapost

Nova sezona uvijek sa sobom nosi i novu garderobu. Možda ne u cijelosti, ali djelomično – sigurno da. Bilo bi teško pronaći osobu koja nije obnovila ormar za jesen pa bar jednim komadom, a oni koji to do sada nisu napravili – zasigurno su neodlučni i potrebna im je mala sugestija. U proljetnoj kolekciji poznatog brenda ćete pronaći trendovske komade poput karirane košulje, no i one bezvremenske poput odličnog jeansa ili klasične torbe za svaki dan. Ako ste jedna od dama koja je inače provodila vrijeme na Zarinim stranicama, sada ćete u svoju košaricu moći ubaciti i modele odjeće koje često bezuspješno tražite po policama trgovina.

Komadi u koje se isplati investirati ovog proljeća su oni koji ćete nositi više sezona, a poželjno ih je kupiti upravo putem online shoppinga jer najveći problem ženama predstavljaju upravo modeli koji se relativno brzo rasprodaju i nije ih lako ponovno ugrabiti. Zavirite u galeriju i pronađite modele koje se isplati kupiti putem Zarinog online shoppinga.

Komentari