Nova shopping lokacija s hrvatskim dizajnerima

U Zagrebu je otvoren novi concept store DBOXX. Domaći dizajneri i brandovi na jednom mjestu od sada su dostupni u novouređenom prostoru, na adresi Petrinjska 85, gdje možete pronaći neke od najpoznatijih imena domaće modne scene: Marina Design, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Robert Sever, Ruke, Jet Lag, Borša Bag, Mara D, Clox, Little Wonder te mnoge druge.

DBOXX-(14)

„Primijetili smo kako na našoj modnoj sceni nedostaje mjesto na kojem možete pronaći više domaćih brandova, a s druge strane, ima jako puno dizajnera koji rade, stvaraju i imaju određeni krug obožavatelja iako nisu stalno prisutni na jednom prodajnom mjestu. Zato je naša želja bila otvoriti mjesto koje će ponuditi dizajnerima priliku da dođu do svojih kupaca, ali želimo biti i mjesto na kojem će naši posjetitelji pronaći svoje omiljene modne brandove, ali će se kod nas i dobro osjećati, ugodno družiti uz neka naša tematska događanja te steći nova zanimljiva poznanstva i iskustva“, istaknula je Mateja Stipić, voditeljica projekta.

DBOXX-(12)-1

 

Otvorenje concept storea prati i web shop dboxx.co koji će ponudu učiniti još dostupnijom, a osim brandova koji su prisutni u trgovini, u online ponudi bit će i Jelena Holec, Chicks on chic, Pupa Franca, Mucca, Tie me, Frajerica, Dott., Revolt te Torba.

DBOXX-(13)-1

 

DBOXX-(17)

Komentari