Otvoren prvi Kiehl’s dućan u Hrvatskoj

Sinoć je u Arena Centru Zagreb održan press event povodom otvorenja prvog Kiehl’s dućana u Hrvatskoj. Hrvatska je 54 zemlja u nizu koja je prenijela dašak originalne Kiehl’sove njujorške ljekarne.

IMG_7438

Ivana Mišerić

U svim Kiehl’s dućanima načela klasične ljekarne protkana su modernim elementima koji odražavaju posebnosti zajednice i odaju počast počecima tvrtke u njujorškoj četvrti East Village. Kiehl’s Since 1851, legendarna njujorška ljekarna i proizvođač visokokvalitetnih proizvoda za njegu kože i kose od danas je službeno otvorena za javnost.

IMG_7454

Iva Šulentić, Sara Renar

Nakon uvodnih govora generalne menadžerice L’Oreal Adria-Balkan, gospođe Brigitte Streller, te generalnog menadžera L’Oreal Luxe divizije, gospodina Ive Matulja, svečanom rezanju vrpce su se pridružili i prijatelji Kiehl’s branda: Nenad Sovilj, Ivana Mišerić, Sara Renar i Martina Vrdoljak Ranilović. Među više od 80 uzvanika i predstavnika medija, događanju su prisustvovale i glumice Judita Franković i Petra Kurtela, voditeljice Iva Šulentić i Ivana Mišerić, modni dvojac I-GLE Martina Vrdoljak Ranilović i Nataša Mihaljčišin, make up artistica Simona Antonović, a posebna gošća večeri bila je pjevačica Sara Renar koja je zabavljala sve prisutne.

IMG_7477

Petra Kurtela

Brend je iznimno vjeran svojem nasljeđu i u pogledu vrhunske razine usluge koju nudi kupcima sada u 54 zemalja širom svijeta, 150 samostalnih prodavaonica, te na 760 prodajnih mjesta. Svaki je član Kiehl’sovog prodajnog osoblja upoznat s načinom usluživanja kupaca koji promiče tvrtka te je, uz poznavanje sastojaka formula i ljekarničke tradicije, osposobljen za prepisivanje tretmana i režima njege kože i kose u skladu s individualnim potrebama kupaca.

IMG_7542

Judita Franković

Nataša Mihaljčišin i Martina Vrdoljak Ranilović

Nataša Mihaljčišin i Martina Vrdoljak Ranilović

post 1

post 2

post 3

IMG_7663

Komentari