Otvoreno novo mjesto za ljubitelje vinila

Starinska brijačnica koja je potkraj prošle godine u središtu Zagreba privukla tisuće posjetitelja, podsjetivši ih na vintage kulturu pedesetih, postala je prodavaonica ploča pod imenom Jack’s Record Store. Povodom Svjetskog dana prodavaonica ploča, koji se obilježava treće subote u travnju, prostor na adresi Preradovićeva 17 od 11. do 25. travnja dobiva sasvim drugačiji izgled i pretvara se u pop-up record store.

Tomo Ricov i Milana Vlaović

Tomo Ricov i Milana Vlaović

Pravi zaljubljenici u gramofonske ploče u toj će privremenoj prodavaonici moći zaroniti u carstvo vinila, a od 18 sati atmosferu u Jack’s Record Storeu dodatno će zagrijavati DJ nastupi i koncerti uživo.

Na subotnjem otvorenju u veliku kolekciju vinila Jack’s Record Storea zavirili su i Goran Bogdan, Tomo in der Mühlen, Hrvoje Šalković, Sanja Doležal, Andrea Andrassy, Nera Stipičević, Joško Lokas, Milana Vlaović i brojni drugi.

Andrea Andrassy

Andrea Andrassy

Tijekom dva tjedna, koliko će Jack’s Record Store biti otvoren, u njemu će gostovati brojni glazbenici. Tako iz Rijeke stiže Jonathan, jedan od najuspješnijih novih hrvatskih bendova, a nastupit će i Porinom nagrađen bend Bang Bang. Queen Of Sabe predstavit će svoj album prvijenac, a popularan cover bend Cry Babies novu pjevačicu. Na sam Dan prodavaonica ploča, 18. travnja, u Jack’s Record Storeu nastupa Mangroove. Neki će se glazbenici pojaviti i za DJ pultom, poput članova legendarne Boe i nove mlade tuzlanske zvijezde Sassje, dok će posebne glazbene poslastice pripremiti Electronic Yugoton i Mario Petreković.

Tomo-in-der-Muhlen

Tomo in der Mühlen

Nera Stipičević i Antonio Franić

Nera Stipičević i Antonio Franić

Goran Bogdan i Joško Lokas

Goran Bogdan i Joško Lokas

Hrvoje Šalković

Hrvoje Šalković

 

Komentari