Zavirite u splitski ELFS store

U Splitu, u Ulici bana Josipa Jelačića 6 otvoren je ELFS Split store – još jedna adresa za sve ljubiteljice dizajna popularnog hrvatskog brenda. Sve posjetitelje dočekat će prostor uređen u industrijskom stilu sa sivim, betonskim i bijelim tonovima ispunjen šarenim metalnim policama koje osvjetljavaju razgranati lusteri-pauci koji kao da su sastavljeni od više stolnih lampi.

elfs_velika

Dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić su sami osmislili svoj prostor te ga u roku od dva tjedna prilagodili zamišljenoj viziji. Tako su metalne police prebojane plavom, žutom, crvenom i zelenom – bojama brenda, drvene površine obložene su građevinskim ljepilom da efektivno izgledaju kao betonski zid, prostor je vizualno povećan brojnim ogledalima od poda do stropa, a jedan zid krasi već prepoznatljiv šarolik neonski natpis ‘Love ELFS’. Centralna lokacija u gradu Splitu je odabrana radi frekventnosti prolaznika, što se pokazalo dobrom idejom jer svi koji se spuštaju ulicom prema splitskoj rivi s lakoćom mogu zaviriti u dućan.

elfs2

U ponudi ELFS storea pronaći ćete aktualnu kolekciju ‘Santa Balkana’ inspiriranu meksičkim sapunicama koja se sastoji od prepoznatljivih ELFS komada, nosivog, funkcionalnog i upečatljivog dizajna te je namijenjena kako mladim djevojkama tako i gospođama ozbiljnijeg stila. A osim toga, na policama i vješalicama Splićanke i Splićane će dočekati razne kreacije brenda, od odjevnih kombinacija, torbi različitih modela i oblika, nakita, sunčanih naočala, maskica za mobitele iz ELFS asortimana. Kao novitet ove sezone tu su još i etuiji za prijenosna računala upečatljivih printeva i veselih boja koji mogu poslužiti i kao pismo torbe.

elfs

elfs5

Komentari