Otputujte na Lošinj u rano proljeće

uvalacikat1

Uvala Čikat

Nakon razdoblja zimskih mjeseci obilježenih niskim temperaturama, spremni smo za revitalizaciju i buđenje. Upravo je zato rano proljeće idealno vrijeme za boravak u lošinjskoj klimi i uvali Čikat u Malom Lošinju, uvali s cjelovitom ponudom i uslugom na razini 5 zvjezdica.

Hotel Bellevue

Hotel Bellevue

Kažu kako uvala Čikat predstavlja najljepši dio otoka. Naime, austrougarsko plemstvo zaljubilo se u otok Lošinj i uvalu Čikat te su ovdje krajem 19. stoljeća počeli graditi vile i ljetnikovce koji i danas krase ovu uvalu, a kojima su se pridružili novi i luksuzni hoteli – hotel Bellevue, boutique hotel Alhambra s vilom Augustom i vila Hortensia.

Kako biste se iz prve ruke uvjerili u čari i ljekovitost otoka Lošinja i uvale Čikat iskoristite atraktivne ranoproljetne pakete koji uključuju noćenje s doručkom ili polupansion u kombinaciji s wellness i spa ponudom. Uštedite do 20% te sebi i svojim voljenima priuštite bijeg u jedan od hotela i vila zamamne uvale Čikat od 24. ožujka do 30. lipnja 2016. godine.

uvalacikat3

Boutique hotel Alhambra s vilom Augustom

Uživajte u mirisu borove šume koji razbistrava um, tirkiznom moru bogatom mineralima te čistom zraku i esencijama bujne vegetacije koji pozitivno utječu na revitalizaciju tijela. Požurite jer ponuda vrijedi za rezervacije do 28. veljače 2016. Rezervirajte svoj smještaj na Cikatbay.com.

D.Č.

Komentari