Otkrijte idealnu njegu za svoju kosu

elseve4

Sanjate o savršenoj kosi? L’Oréal Paris donosi 5 boja i 5 rješenja za probleme kose koji vas brinu. Posjetite www.mojelseve.hr, otkrijte i osvojite L’Oréal Paris Elseve njegu koja će vašoj kosi pružiti baš ono što joj je potrebno! Otkrijte idealnu njegu za svoju kosu:

BOJA

Sanjate o dugotrajnoj boji kose? Za vas je Crveni Elseve – Color Vive obogaćen eliksirom sjemenki lana koji pomaže u očuvanju boje, produžuje sjaj i intenzivno hrani vašu kosu.

SNAGA

Sanjate o snažnijoj i otpornijoj kosi? Za vas je Crni Elseve – Arginine Resist x3 koji jača kosu od korijena do vrhova i pruža osjećaj snažne kose.

elseve3

NJEGA

Sanjate o predivnoj i njegovanoj kosi? Za vas je Zlatni Elseve – Extraordinary Oil obogaćen sa 6 dragocjenih ekstrakta ulja koji intenzivno njeguje i budi ljepotu vaše kose.

OBNOVA

Sanjate o savršeno obnovljenoj kosi? Za vas je Bijeli Elseve – Total Repair 5 koji obnavlja strukturu vlasi i vraća vitalnost vašoj kosi.

ISPUCALI KRAJEVI

Sanjate o predivnoj kosi bez ispucalih krajeva? Za vas je – Ljubičasti Elseve – Total Repair Extreme koji intenzivno obnavlja kosu i zaglađuje pukotine na vlasi. Kosa je meka sve do vrhova.


Komentari