Osjetite francuski štih Cukarino Caféa

Cukarino Café posebno je mjesto koje želite posjetiti kada vam je dosta užurbanosti, vreve, stresa i brzog (ponekad i prebrzog) dana. Ugodna, opuštajuća atmosfera s vrhunskom kavom idealna je za smiriti živce, prolistati novine i pobjeći od svega, makar na kratko vrijeme.

cukarino 6 post

Interijer lokala čije je uređenje inspirirano kombinacijom tradicionalne bečke, francuske ili belgijske slastičarne, odvest će vas na kratko na neko drugo mjesto, makar samo u mašti.

cukarino 5 post

Iako Cukarino nije prvenstveno slastičarnica, svakodnevno uz kavu možete odabrati krišku od desetak domaćih torti spremljenih kao da su iz prvoklasne belgijske slastičarnice. U ponudi imaju 40-ak raznih torte, od tradicionalnih recepata do onih popularnih zadnjih nekoliko godina, kao što je ‘cheesecake’ torta.

cukarino 13 post

Osim bijega od užurbanog dana mjesto je to i za ugodna druženja s prijateljima te proslave obljetnica na nešto smireniji, no sigurno zanimljiv i drugačiji način. Što sve spremaju na meniju te kako do njih doći možete saznati na Facebook stranici.

cukarino 14 post

cukarino 15 post

Foto: Facebook

T.R.

Komentari