Originalni pokloni za goste na vjenčanju

Najljepši dan skoro u svačijem životu je dan vjenčanja. Kakvo god ono bilo – svečano, raskošno s mnogo gostiju ili decentno, intimnije s manjim brojem uzvanika, svakako želimo sačuvati lijepo sjećanje na njega te zahvaliti gostima što su uveličali ovaj važni događaj.

poklon 1

Osim tradicionalnih zahvalnica gostima možete svoju gestu izraziti darujući ih malim znakom pažnje. To možete učiniti vješto složenim poklonima kao što su svijeće, podlošci, sapuni, personalizirane ukrasne bočice, vrećice s omiljenim čajem ili ukrasne krpe koje možete iskoristiti i za umatanje drugih poklona. Donosimo nekoliko prijedloga odličnih poklona koji će zasigurno izmamiti osmijeh na lice svakog vašeg gosta te taj dan učiniti vječnim i u njegovom sjećanju.

poklon 2

Zahvalnost možete izraziti natpisom hvala na nekom od običnijih predmeta, kao što je boca s praktičnim zatvaračem. No, ako ju ispunite domaćim napitkom posluženim na vjenčanju, limunadom ili sokom od bazge koji radi vaša baka, poklon zahvale poprimit će osobnu notu i time gostu biti još draži. Ne treba spominjati i praktičnost boce koje gost kasnije može koristiti i u svakodnevnoj upotrebi.

poklon 4

I praktični, funkcionalni poklon može biti zgodna gesta zahvale. Šarena tkanina, koja se može koristiti u domaćinstvu ili kao alternativa ukrasnom papiru za zamatanje zanimljiv je i poseban dar zahvale.

poklon 10 post

No, ako želite biti originalni, napravite personalizirane vrećice čaja s omiljenim napitkom te porukom koja će gosta pri svakom pravljenju čaja podsjetiti na vas i lijepu uspomenu vjenčanja.

poklon 5

Praktični, no efektni uvijek su detalji za dom, u ovom slučaju izdvajamo podmetače za čaše. Lijepi podmetači ne trebaju posebno umatanje. Jednostavnm trakicom ih povežite u paketić, dodajte poručicu zahvale i efektan poklon je gotov.

poklon 6

Romantičnu stranu ceremonije uvijek ćete naglasiti svijećama. Obične ili mirisne, u posudici s poklopcem ili bez, još ako nose i efektnu tekstualnu poruku poklon su s kojim ne možete pogriješiti. Tim poklonom romantika vjenčanja seli se i u nečiji dom, a možda je to ono što je ipak najbitnije.

poklon 8

Kako i gdje možete nabaviti takve poklone, saznajte na Facebook stranici.

poklon 7

Foto: Facebook

T.R.

Komentari