Ovo je dobra ideja za originalan poklon

figurrama post 1

Često u raznim prigodama kada želimo pokloniti nešto drugačije, kreativno i posebno ostanemo bez inspiracije i rješenja. U tom slučaju pribjegavamo praktičnim i već provjerenim poklonima, no to ne mora uvijek biti tako.

figurama 17

Prilika za poklanjanje dragoj osobi ne mora biti službena i povod ne mora uvijek biti samo rođendan, godišnjica, vjenčanje ili slično. Ponekad pokloniti možete materijaliziranu uspomenu  i to u trenutku kada to osoba najmanje očekuje. Zato je  arhitektica Maja Kušan odlučila poklonjenim uspomenama dati dozu originalnosti.

figurama 16

Njezine FigurRame originalne su i često duhovite materijalizirane uspomene koje se sastoje od figurice s dodacima, pozadine te jednostavnog crnog ili bijelog okvira. Ono nešto posebno kod njezinih FigurRama jest da osoba koja ih prima zapravo dobiva na poklon dijelić onoga zbog čega i je posebna.

figurama 14

Maja je zamislila nekoliko linija FigurRame – jedna linija FigurRama vezana je uz određeni događaj u životu osobe za koju je izrađena, kao na primjer Mladenci, Diplomant/ica, Zaručnici, Parovi… Druga linija bavi se likovima koji su na bilo koji način vezani za osobu kojoj se FigurRama radi, te opisuje svakodnevne situacije ( kuhar/ica, doktor/ica, portret sa psom, najbolje putovanje , najdraže jelo, omiljeni sport… Treća linija je FigurRama s poznatim likovima – Star Wars, Harry Potter i razni superjunaci iz stripa i popularne kulture.

figurama 11

Maja je sama počela izrađivati ove originalne poklone prilikom sličnih situacija i uskoro je počela dobivati upite i narudžbe. Ako se i vama dopada ovaj originalan, kreativan i ručno izrađeni poklon, sve informacije o FigurRamama i kako ih možete naaviti možete saznati na Facebook stranici.

figurama 16
T.R.

Foto: FigurRama

Komentari