Nahranite kožu organskim uljima za tijelo

njegatijela

U vrijeme kada je sve više kozmetičkih proizvoda zasićeno različitim štetnim sastojcima, nekad su najbolji izbor prirodni preparati i proizvodi. U jeku proljetne sezone, vrijeme je da nahranite svoju kožu kako bi spremno dočekali ljetne dane. Prirodna ulja dio su njege već stoljećima, a jednom kada ih isprobate i pronađete ono koje najbolje odgovara vašem tipu kože, zasigurno ćete ih redovito koristiti. Zbog mnogih beneficija koje pružaju vašoj koži, ulja su s vremenom postala ključan dio njege i sve ih više žena koristi umjesto ili uz kreme i mlijeka.

zarahome1

Prirodna ulja imaju brojne prednosti za kožu i preporučuju se za sve njene tipove. Hrane ju, daju joj potrebnu vlažnost i elastičnost. Organska ulja najbolji su izbor s obzirom na to da ne sadrže parabene, mineralna ulja, silikone, umjetne boje i sintetičke mirise.

Njegu kože započnite s korištenjem pilinga, a nakon tuširanja nanesite neko od prirodnih ulja kako bi vaša koža izgledala podatno i sjajno. U galeriji vam donosimo naš izbor ulja koja će vitalizirati i nahraniti vašu kožu!

Foto: Zara home

Komentari