Organizirajte piknik na plaži

Čak i kad je vrijeme nije idealno, plaža je mjesto na kojem svi vole boraviti. Dan rezerviran za kupanje može postati dodatno zabavan za cijelu obitelj ili društvo ako se upotpuni piknikom – dobrom hranom i ugodnom atmosferom, pa makar i temperature ponekad nisu dovoljne za kupanje, svi ćete uživati.

pikniknaplazi5

Pronađite svoje mjesto na plaži, idealno u hladu, ali ako ne uspijete poslužit će i veliki suncobran ili improvizirani šator. Pobrinite se za deke i ručnike kako bi svoje specijalitete mogli nesmetano rasprostrijeti dalje od tla, također i jastuke da sjedenje bude što udobnije.

pikniknaplazi2

Poslužavnici, košare i slično trebat će vam za sve što ste pripremili, a ne zaboravite donijeti i veliki vrč za osvježavajuću limunadu ili koktel te prijenosni frižider (ili torbu za hlađenje) da sakrijete delicije daleko od sunčevih zraka.

pikniknaplazi6

Plastične čaše i tanjure bit će najlakše upotrijebiti, ali možda bi bilo pametno razmišljati o ekologiji te uložiti koju kunu više u one čaše i tanjure koje ćete ponovno upotrijebiti. Osigurajte dovoljno kreme sa zaštitnim faktorom za cjelodnevni boravak, a ako samo planirate provesti i večer uz zalazak sunca donesite fenjer ili baklje za rasvjetu, dobro se zaštitite od komaraca i zabava može početi.

pikniknaplazi1

Foto: H&M Home

Komentari