Optical Express mijenja pogled na svijet

opticalexpress4

Organ oka, jedan od najdragocjenijih organa u ljudskom tijelu, nažalost, predstavlja i problem velikog broja ljudi. No, tehnologija i na ovom području napreduje velikom brzinom pa su tako laserske operacije, nekada tabu-tema o kojoj se govorilo s određenim strahom, danas toliko napredovale da se smatraju najsigurnijim medicinskim zahvatom.

opticalexpress3

Upravo takav vrhunski tretman nude u Optical Expressu, jednom od vodećih tehnoloških inovatora u svijetu, s klinikama koje su broj jedan diljem Europe. Dr. Dean Šarić, prof. dr. Zdravko Mandić, dr. Zdeslav Vukas te dr. Dražen Grgić predstavljaju vrhunski tim kirurga, koji su svoje znanje usavršavali diljem svijeta… Tim je to kojem je svoje zdravlje očiju povjerila Kristina Bradač, a na čiju će preporuku u ruke vrhunskih stručnjaka doći i njezina prijateljica Iris Androšević Pinjuh.

opticalexpress1

U Optical Expressu konstantno postavljaju visoke standarde u laserskoj korekciji vida pa su tako uveli iDesign tehnologiju, jedinstvenu na ovim područjima, koja vid kroji upravo po mjeri pacijenta. Riječ je o revolucionarnom wavefront dijagnostičkom uređaju, koji može detektirati čak i najsitnije nepravilnosti oka, što dodatno omogućuje kirurgu da prilagodi zahvat posebnostima oka svakog pacijenta. Korištenjem ove tehnologije može se ne samo korigirati vid preciznije od naočala, leća ili standardnih metoda laserske korecije vida, već je moguće korigirati puno kompleksnije i više dioptrije nego ikada prije.

opticalexpress5

Optical Express nalazi se na adresi Strojarska cesta 18 u Zagrebu.

Foto: Sara Dombre

Komentari