Sve što vam treba za skijanje

oneill

Približava nam se sezona skijanja – prošli tjedan čak se zabijelilo na Sljemenu i u Sarajevu, a planovi za odlazak na aktivan odmor već su startali. Skijanje je odavno sport povezan s modom i modnim trendovima pa se tako i u slučaju njega također volimo dobro odjenuti. Pravila su odavno nestala, važno je da se kombinacija izdvaja iz mase, a što više osobnog ‘toucha’ dodate u priču – to bolje.

oneill

Tako žene posežu za muškim modelima – jaknama i hlačama, a crna boja odavno je povijest. Iako i dalje popularna, brendovi dokazuju kako su ‘in’ i dalje flourescentne nijanse i uzorci. Jakna s uzorkom ili detaljima u jarkim bojama uvijek je dobar izbor, no kako biste imali potpunu opremu, tu su i rukavice, kape, šalovi i flis.

oneill

Osobit dojam ostavit će pastelne nijanse ili zemljani tonovi, pogotovo kada se radi o ženskim modelima, dok baš kao i u ponudi high street brendova vladaju kape s pomponima, na prugice, dvobojni modeli i rebrasto pletivo. Dvobojne jakne također su pri vrhu skijaške ‘must have’ liste, ali i dvobojne rukavice te općenito spajanje nespojivog. Što razigranije – to bolje.

oneill

Odličan i svima dobropoznat brend O’Neill u svojoj ponudi ima sve što vam je potrebno, a u shopping možete krenuti već sada na stranici www.krunamode.hr. U nastavki izdvajamo O’Neill modele za sezonu zima 2017.

Galerija za žene:

Galerija za muškarce:

Galerija za djecu:

Komentari