Multifunkcionalna fotelja s hrvatskim potpisom

openme6

Volite li hrvatski potpis na namještaju kojeg birate za svoj dom, voljet ćete i najnoviji proizvod koji je nastao i u prodaju došao kao suradnja hrvatskog arhitekta Zdravka Sarape, Prostorie kao proizvođača i Špine koja ga distribuira. Riječ je o multifunkcionalnoj open-me fotelji, koja se samo jednim pokretom, odnosno jednostavnim preklapanjem pretvara u ležaj.

openme5

Ovaj hrvatski dizajnerski proizvod krajem siječnja stigao je u prodaju na prodajna mjesta Špine u Poreču, Puli, Splitu, Rijeci, Zagrebu i Varaždinu te će bez sumnje izazvati pozitivne reakcije potrošača, a naročito vlasnika manjih stanova, kojima je od izuzetne važnosti iskoristiti dragocjeni prostor na pravi način.

openme4

Dizajn open-me fotelje i ležaja vrlo je jednostavan, bezvremenski, minimalistički i neutralan te se kao takav uklapa u različite koncepte za uređenje prostora. Kupci se mogu odlučiti i birati ukupno četiri različite širine open-me proizvoda, koje variraju od 80 i 120 centimetara do 140 i 160 centimetara. Prilikom otvaranja, sjedeći jastuk se preklapa za 180 stupnjeva čime se dobiva ležaj duljine 180/200 centimetara.

Više o open-me fotelji i ležaju doznajte na službenoj stranici Špine.

Foto: open-me

Komentari