Omiljeno ulje Bio-Oil u novom pakiranju

biooil1

Najprodavanije ulje u svijetu kada su strije u pitanju, Bio-Oil, dobilo je novo ekonomično pakiranje za još lakše korištenje. Ovo višenamjensko ulje koje preporučuju farmaceuti diljem svijeta namijenjeno hidrataciji, njezi kože s ožiljcima, strijama i problemima neujednačene boje tena oduševljava žene diljem svijeta, a svake sekunde u svijetu se proda jedna bočica. Koža je u zimskim mjesecima izuzetno suha i potrebna joj je dodatna i učinkovitija njega, a Bio-Oil nudi upravo to. Ciljano djeluje na elastičnost, čini kožu mekšom i podatnijom. Iako je uljna, ova formulacija se brzo upija u kožu i ne ostavlja masne tragove.

biooil2

“Bio-Oil je na hrvatskom tržištu prisutan već više od godinu dana i u tom periodu stvorili smo lojalnu skupinu redovnih korisnika, korisnika koji su prepoznali kvalitetu i prednosti najprodavanijeg ulja u svijetu kada su u pitanju strije i ožiljci, ali i kao proizvoda za svakodnevnu, osnovnu njegu kože tijela i lica. Većim pakiranjem željeli smo se još više približiti našim vjernim korisnicima i kreirati ekonomičnije pakiranje po još pristupačnijoj cijeni.”, izjavila je predstavnica Orbica i brend menadžerica Bio-Oila, Vanja Plačko Dodig.

biooil3

Novo pakiranje Bio-Oil (125 ml) dostupno je u ljekarnama i ostalim specijaliziranim prodavaonicama (dm, Müller) po maloprodajnoj cijeni od 144,99 kuna.

Komentari