Omiljeni Ben & Jerry’s predstavio sladoled od piva

U mnogočemu poseban, brend Ben & Jerry’s omiljen je u svijetu. Inovativni okusi jedan su od razloga zašto je tako popularan, a brend svake sezone iznenađuje potpuno nezamislivim kombinacijama u ograničenim kolekcijama koje fanovi obožavaju.

ben2

Ovog su puta osmislili okus u suradnji s pivovarom New Belgium iz Colorada te dobili sladoled kombiniran s pivom. Zvuči čudno? Možda, ali genijalci koji smišljaju novosti u Ben & Jerry’s kompaniji rijetko kad griješe. Okus se službeno zove Salted Caramel Brown-ie Ale, a veći je fokus na sam kolač brownie i njegove komadiće s dodatkom slane karamele nego na samo pivo, što znači da je postotak alkohola u sladoledu dovoljno nizak da ga i djeca mogu jesti. Pivovara je odmah lansirala novi okus piva Salted Caramel Brownie Brown Ale, bogat, kremast i čokoladan, a s obzirom na to da brend Ben & Jerry’s uvijek posluje društveno odgovorno, ovog puta sav prihod ide za borbu protiv klimatskih promjena.

ben1

Količine su ograničene, a budući da smo nedavno jedva dočekali da uz pomoć zagrebačkog Foodness shopa Ben & Jerry’s prvi put kroči na hrvatsko tržište, možda se možemo nadati da će i ovaj zanimljivi okus pronaći put do njihovog dućana.

Foto: New Belgium

Komentari