Omiljeni beauty uređaj Aleksandre Dojčinović

Aleksandra Dojčinović

Nedugo nakon što je na zapaženoj reviji u Hrvatskom državnom arhivu predstavila novu kolekciju, najuspješnija domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović posvetila se pripremama za nadolazeće blagdane. Uvijek zaposlena Alex otkrila je da je ove godine dobila preuranjeni poklon za Božić, uz pomoć kojeg će blagdane dočekati sa savršeno glatkom kožom. Svoje iskustvo s Philips Lumeom SC2009, trenutno najpopularnijim IPL uređajem za kućnu upotrebu, podijelila je s fanovima.

Philips Lumea 3

“Nakon svih do sada iskušanih, poprilično bolnih i neugodnih metoda, koje uz to zahtijevaju planiranje vremena za tretmane i na čije se prve učinke dugo čeka, ovo je idealan proizvod! Lumeu koristim kad god poželim, tretman kratko traje, a dizajnom je toliko praktična da ju mogu ponijeti i na putovanje. Srećom, potpuno je bezbolno, a prve rezultate trebala bih vidjeti prije Nove godine, što će ovaj poklon učiniti još idealnijim”, govori dizajnerica.

Philips Lumea kućni je IPL uređaj za uklanjanje dlačica koji upotrebljava inovativnu tehnologiju zasnovanu na pulsirajućem svjetlu visokog intenziteta kakva se upotrebljava u profesionalnim kozmetičkim salonima.

Aleksandra Dojčinović

Philips Lumea primjenjuje nježne svjetlosne impulse na korijen dlačice. To uzrokuje prirodno otpadanje dlačice i sprečava njezin ponovni rast. Uz Philips Lumeu možete očekivati znatno smanjenje dlačica do 75% već nakon tri tretmana, a optimalni rezultati u najvećem broju slučajeva postižu se nakon četiri do pet tretmana. Nakon prvih nekoliko upotreba, tretman Lumeom u prosjeku je potrebno ponoviti tek nakon dva mjeseca kako bi se koža održala glatka i bez dlačica.

Više informacija o upotrebi te svoj primjerak Philips Lumee po akcijskim cijenama potražite u Technomarketu ili na www.technomarket.hr.

Komentari