Olivia Wilde ponovno za H&M

H&M-ova nova kolekcija Conscious Exclusive pokazuje što se sve može postići s održivijim materijalima uporabom tkanina kao što su konoplja, organski pamuk i organska koža za stvaranje odjeće iznimnog individualnog stila. Kolekcija koju u kampanji ekskluzivno predstavlja glumica i humanitarka Olivia Wilde bit će dostupna putem interneta i u 200 H&M-ovih prodavaonica širom svijeta od 16. travnja.

h&m

Ove je godine kolekcija Conscious Exclusive nadahnuta našim planetom s naglaskom na raznolikosti odijevanja. Na haljini bez rukava od organskog pamuka i svile, glamuroznih linija, otisnute su rukom oslikane ptice. Crna koktel haljina od Tencela® i reciklirane vune odlikuje se afričkim duhom s niskama recikliranog sedefa. Koktel haljinu bez rukava oslikava print nadahnut japanskom tintom. Haljina je izrađena od organske konoplje, organske svile i organskog pamuka.

h&m3

Svaki artikl iz kolekcije poseban je, bilo da se radi o pilotskoj jakni od Tencel žakarda koji izgleda kao izvrnuti žakard, s namjerno izvučenim nitima, ili sakou u stilu fraka od organske svile rasječenom na laktu radi dramskog efekta. Održivi se materijali upotrebljavaju raznoliko i sveobuhvatno, od recikliranih bisera na haljini do organske kože na minimalističkoj kožnoj jakni i sandala s visokom potpeticom.

h&m2

“Obožavam kolekciju Conscious Exclusive H&M-a kako zbog njezina izgleda, tako i zbog etike. Takva bi trebala biti sva moda: sjajan stil, ali prirodno održiviji”, kaže Olivia Wilde.

H&M9

Komentari