Olivia Palermo kreirala kolekciju nakita

Omiljena svjetska fashionistica i ‘it’ djevojka Olivia Palermo rijetko kada ima prazan raspored – nakon kolekcije cipela, sunčanih naočala, lakova za nokte u suradnji s poznatim brendovima, ovog se puta upustila u avanturu dizajniranja cjenovno pristupačnog nakita.

oliviapalermo5

Brend BaubleBar svoje je online carstvo nakita izgradio počevši kao start up kompanija, a ubrzo stigao do suradnji s poznatima kao što su Emma Roberts ili Alessandra Ambrosio. Najnoviji gost ove sezone je upravo Olivia koja, čini se, pretvara u zlato sve što nosi njen potpis jer sve kolekcije na kojima surađuje ostvaruju odlične rezultate.

oliviapalermo6

Olivia je za BaubleBar kreirala unikatnu kolekciju od 25 komada naziva ‘Everything Bold is New Again’ koja je inspirirana njenom ljubavlju prema starinskom nakitu te je mješavina najnovijih trendova i moderne adaptacije vintage komada koje obožava.

oliviapalermo2

Kolekcija će se sastojati od ‘statement’ ogrlica, ear cuffs naušnica, velikih narukvica i broševa. Bit će službeno lansirana 29. rujna na stranici BaubleBar.com, a cijena nijednog komada neće prelaziti 100 dolara.

olivipalermo4

oliviapalermo3

oliviapalermo

Foto: OliviaPalermo.com

Komentari