Otkrijte koliko vam je doista stara koža

Olay Skin Advisor

Poznati proizvođač kozmetike, američki Olay, osmislio je online alat koji već nekoliko dana zaokuplja pozornost žena. Radi se o Skin Advisoru, koji može otkriti koliko je vaša koža doista stara, ali i sugerirati na koja biste se sve područja lica trebali fokusirati, kako biste ciljanim proizvodima poboljšali njihov izgled.

Kako bi Skin Advisor to doista utvrdio, potrebno je snimiti svoj selfie. Za što preciznije rezultate, Olay savjetuje povući kosu unatrag, skinuti make up i eventualno naočale, koristiti prednju kameru mobitela i potruditi se da je samo lice što više centrirano, sa što neutralnijom ekspresijom. Nakon toga, sistem će vam postaviti upitnik o tome koji vas problemi kože najviše muče, koji je vaš tip kože, koje proizvode za njegu koristite, koliko ih koristite ujutro, a koliko navečer, te niz drugih pitanja koje će mu pomoći odrediti stvarnu dob vaše kože.

Olay Skin Advisor2

Olay Skin Advisor

Zatim ćete dobiti i procjenu toga koje su vam točke na licu najbolje, a na kojima biste trebali poraditi, kao i to koji tipovi proizvodi i načini njege bi vam mogli pomoći u tome. Ovaj online alat potpuno je besplatan, a posjetiti ga možete ovdje, i to najbolje s mobitela.

 

Komentari