Miris trešnjinog cvijeta u ograničenoj L’Occitane kolekciji

locittane-naslovna

Svi proizvodi iz Folie Florale kolekcije

Buđenjem prirode na grančicama drveća trešnje pojavljuju se delikatni bijeli cvjetovi koji svojom zadivljujućom ljepotom poput cvjetne simfonije vladaju provansalskim voćnjacima. Brend L’Occitane još je jednom posegnuo za inspiracijom ovim notama kako bi nastala ograničena kolekcija Folie Florale – mirisna interpretacija prvog mirisa iz kolekcije Trešnjin cvijet.

locittaneparfem

Folie Florale miris

Kolekcija Razigrani trešnjini cvijetovi u sebi sadrži toaletnu vodicu, kremu za ruke, gel za tuširanje, mlijeko za tijelo i mirisnu maglicu. Miris Folie Florale izaziva nosnice gornjim notama bergamota i mandarine koji potom slabe pod dodirom trešnjinih cvjetova. U cvjetnom zagrljaju potom se stapaju ruža i ljubičica, a snagu mirisu razotkriva suptilni mošus u donjim notama.

locittanegel1

Folie Florale gel za tuširanje

Gel za tuširanje je iskričav, voćni i svjež – nježno čisti kožu i sadrži njegujuće mikroperle koje se tope na koži te otpuštaju agense sa zaštitnim djelovanjem. Mlijeko za tijelo, obogaćeno karite maslacem, hidratizira kožu i obavija je velom svilenkaste mekoće. Koža je omekšana i nježno parfumirana mirisom obogaćenim cvjetnom vodicom nježnih cvjetova trešnje.

Folie Florale mlijeko za tijelo

Folie Florale mlijeko za tijelo

Krema za ruke, obogaćena karite maslacem, pomaže nahraniti i nježno zaštititi kožu ruku. Kožu omekšava i obavija profinjenim voćnim, svježim i iskričavim mirisom. Svi proizvodi iz Folie Florale kolekcije bit će dostupni u hrvatskim trgovinama i na web-shopu L’Occitane.hr od 8. veljače.

Folie Florale krema za ruke

Folie Florale krema za ruke

D.Č.

Komentari