Održite kožu zdravom uz nove Sanex proizvode

Mogu li svakodnevne higijenske navike utjecati na zdravlje kože? Mogu, i to negativno. Topla voda, površinski aktivne tvari, mehaničko djelovanje. Sve to može oštetiti prirodni zaštitni sloj kože ili promijeniti njezinu pH ravnotežu. Ako se to dogodi, može doći do svrbeža, crvenila i suhe kože. Stoga trebamo razmisliti o svojih navikama i zapitati se kako proizvodi koje upotrebljavamo djluju na zdravlje naše kože.

group---1

Sanex aktivno pomaže koži da održi svoje prirodne funkcije pomoću jedinstvene tehnologije koja štiti prirodni zaštitni sloj kože: Dermo Active 3 Complex. Novi Sanex gelovi za tuširanje sadrže DermoActive 3 Complex, kombinaciju sastojaka koji štite zdravlje kože na tri bitna načina:
Zaštita: koža je zaštićena kad se njezina pH vrijednost održava na prirodnoj razini, što je oko 4,7. To pomaže u održavanju zdrave ravnoteže bakterija koje žive na koži.

Dubinsko ovlaživanje: svi gelovi za tuširanje Sanex DermoActive 3 uključuju kombinaciju sredstava za ovlaživanje

pH ravnoteža: Svi gelovi za tuširanje DermoActive 3 imaju nisku pH vrijednost, što pomaže koži da nakon tuširanja vrati svoju prirodnu pH vrijednost i ostane zaštićena dulje vrijeme.

sanex-group--3

U ponudi su također i novi antiperspiranti Sanex koji uključuju tehnologiju BioResponse, koja je visoko učinkovita protiv neugodnih mirisa i vlage, a čuva prirodnu pH vrijednost i bakterijsku ravnotežu kože. Antiperspiranti Sanex učinkovito štite od neugodnih tjelesnih mirisa i znoja,
te imaju antibakterijski učinak. Održavaju kožu zdravom pomoću formule koja sadrži glicerin i ulja kojima se koža ovlažuje i čuva od nadražujućeg učinka aluminijevih soli, trenja i depilacije. Rezultat je čista i zdrava koža svježeg mirisa nakon svakodnevne higijenske rutine.

Dobitnici poklon paketa Sanex su Maja Mušura, Kristina Bogdan i Ivana Bobić. Čestitamo!

Komentari