Održano svečano događanje Elle Style Awards

Sinoć je u Laubi održano još jedno izdanje Elle Style Awards koje je okupilo brojne poznate na večer dodjele nagrada i dobre zabave. Domaćini četvrtog Elle Style Awardsa bili su Nataša Janjić i Goran Navojec dok su se na pozornici izmjenjivali svi laureati ovogodišnje svečanosti.

DSC_0366

Svoje kolege na crvenom su tepihu podržali i brojni poznati, a među njima bili su Severina Vučković, Josipa Lisac, Jelena Veljača, Iva Balaban, Mia Kovačić, Ana Stunić, Ivana Roščić, Anamarija Brkić, Petra Kurtela te mnogi drugi. Poznate Hrvatice nosile su najljepše svečane kreacije domaćih imena, a zanimljivo je bilo vidjeti kako su mnoge birale svijetle nijanse.

Severina Vučković sinoć je nosila najpoznatji model iz kolekcije Balmain za H&M, Iva Balaban odjenula je dugu kreaciju dizajnerice Aleksandre Dojčinović, Mia Kovačić i Tatjana Jurić odabrale su eNVy room, dok je Jelena Veljača na sebi imala raskošnu haljinu s potpisom Matije Vuice.

Mia Kovačić i Tatjana Jurić

Mia Kovačić i Tatjana Jurić

Elle Style Awards za najboljeg modnog dizajnera otišao je u ruke Juraju Zigmanu, dok je najboljim mladim dizajnerom proglašen Matija Čop, a najboljim dizajnerom modnih dodataka Nenad Sovilj. Celebrity stilom ove se godine najviše istaknula Lucija Šerbedžija, dok su produkt dizajneri Marija Ružić i Ruđer Novak-Mikulić slavili su u svojoj kategoriji, kao i arhitektonski studio 3LHD za najbolje arhitekte. Najboljom modnom blogericom proglašena je Ana Bacinger, a posebnu Elle Style nagradu za životno djelo dobila je Jagoda Buić.

Iva Balaban

Iva Balaban

Severina Vučković

Severina Vučković

Josipa-Lisac

Josipa Lisac

Saša-Joka-i-Tihana-Harapin-Zalepugin

Saša Joka i Tihana Harapin Zalepugin

Jelena-Veljača

Jelena Veljača

Juraj-Zigman-s-djevojkom

Ines Perović i Juraj Zigman

Ivona Čulo i Fabrice Plaquevent

Ivona Čulo i Fabrice Plaquevent

Aleksandra-Dojčinović

Aleksandra Dojčinović

Antonija-Stupar-Jurkin

Antonija Stupar Jurkin

Massimo-Savić

Massimo Savić

Ivana-Roščić

Ivana Roščić

Livio-Badurina

Livio Badurina

Petra-Nižetić

Petra Nižetić

Danijela-Trbović

Daniela Trbović

Ana-Stunić

Ana Stunić

Anamarija-Brkić

Anamarija Brkić

Ana-Buljević

Ana Buljević

Luka-Grubišić-i-Lana-Puljić

Luka Grubišić i Lana Puljić

Komentari