Održana premijera filma Ratovi zvijezda: Sila se budi

Svečana premijera najiščekivanijeg filma godine – ‘Ratovi zvijezda: Sila se budi’ održana je sinoć u IMAX dvorani CineStar Arena Zagreb. Premijeru nisu propustili Doris Pinčić Rogoznica koja se okušala u ulozi princeze Leia, Branka Krstulović, Hrvoje Šalković, Rene Bitorajac, Jasna Nanut, Enes Vejzović, Ana Radišić, Antonio Franić, Goran Bogdan, Ivana Paradžiković, Hrvoje Čermak, Đelo Hadžiselimović te mnogi drugi.

Branka Krstulovic post

Branka Krstulović

Starwarsmanija tjednima prije premijere zahvatila je cijeli svijet, pa tako i Hrvatsku. U CineStar kinima u pretprodaji je prodano skoro 30 000 ulaznica, što je apsolutni rekord u povijesti hrvatskog boxoffice-a.

Ana Radišić

Ana Radišić

J. J. Abrams režirao je film, dok je George Lucas, kreator cijele franšize, na ovom filmu radio kao kreativni savjetnik. Nastavak sage Ratovi Zvijezda događa se 30 godina nakon radnje filma Ratovi zvijezda VI: Povratak Jedija (1983). U najnovijem nastavku pojavljuju se i novi likovi Finn, Rey i Poe Dameron zajedno s onima iz prijašnjih nastavaka Ratova zvijezda.

Željno iščekivani sedmi nastavak legendarne sage o Jedijima i zlom carstvu u redovnu kino distribuciju kreće sutra, 17. prosinca, točnije već na ponoćnim projekcijama u noći sa 16. na 17. pa ćemo najiščekivaniji film godine moći pogledati prije Amerikanaca.

Ivana Paradžiković

Ivana Paradžiković

Starwarsmanija, odlična glumačka ekipa, te zasigurno fenomen pop kulture i svjetske kinematografije odlična su pozivnica da se uputite u najbliže CineStar kino i pogledate film među prvima u svijetu, a preporuka su Imax ili eXtreme dvorane za potpuni doživljaj ovog filmskog spektakla. Kupnju ulaznica možete ostvariti na blitz-cinestar.hr.

Jasna Nanut

Jasna Nanut

Dželo Hadžiselimović

Dželo Hadžiselimović

star wars post

star wars post 2

Foto: Sara Dombre i Ino Zeljak

 

Komentari