Kako je bilo na drugom izdanju Judinog Pazaara?

Drugo izdanje Judinog Pazaara koje se održalo ovog vikenda ispred kluba Judino drvo u industrijskoj zoni Splita, osim što je bio pravi melem za oči i uši oko tisuću posjetitelja, dalo je gradu pod Marjanom jednu novu, ‘svjetsku’ dimenziju. Unatoč oluji i buri brojni posjetitelji uživali su na ljetnom sajmu pomno biranih vintage i second-hand stvari u opuštenoj atmosferi, sjajnoj live glazbi, ukusnom streetfoodu i sladoledu!

Petra Nižetić

Petra Nižetić

Dvadesetak kreativaca iz Splita, zajedno s nekoliko gostiju iz Zagreba, izložilo je svoju vintage i second hand odjeću, obuću, nakit, rukotvorine, gramofonske ploče, stripove, igrice, dječje igračake, pokućstvo i razne druge antikvitete. Dio prihoda od svakog štanda doniran je udruzi Sehaliah koja se bavi udomljavanjem napuštenih životinja, a nekoliko je četveronožnih ljubimaca (Bella, Indy i Roma), zahvaljujući sajmu, dobilo topao dom pun ljubavi.

Ivana Runjić

Ivana Runjić

Judin Pazaar powered by BECK’s održavat će se tromjesečno u Splitu, po uzoru na popularne europske i svjetske buvljake, njegujući i promovirajući reciklažnu metodu življenja kojom doprinosi kreativnom i ekološkom osviještavanju zajednice. Pogledajte kako je bilo!

judinpazaar (12)

Viktorija Rađa

judin pazaar

judinpazaar (5)

judinpazaar (1)

judinpazaar (9)

judinpazaar (13)

judinpazaar (10)

judinpazaar (2)

judinpazaar (4)

judinpazaar (3)

Komentari