Odlični novi modeli Nike Air Max tenisica

Popularnost Air Max tenisica ne jenjava, a ovog proljeća se Nike obitelji pridružuje još modela u kolekcijama Nike Air Max 1 Ultra Moire te ženskoj varijanti Nike Air Max Ultra City. Predviđamo da će ova vijest razveseliti sve obožavatelje lijepog i udobnog dizajna tenisica te kako ćemo ih gradom opet viđati u velikom broju čim sunčeve zrake bolje zagriju asfalt.

Nike Air Max

Sportska Nike City kolekcija dolazi u šest cvjetnih varijacija modela Nike Air Max 1 Ultra. Kolekcija je inspirirana gradskim stilovima – Londona, Milana, New Yorka, Pariza, Šangaja i Tokija – domovima strastvenih trkača. Šest varijacija dizajna prate tri različita uzorka, a svaki je inspiriran karakterističnim cvijećem i određenim umjetničkim stilom.

Ruže i ljiljani predstavljaju moderni New York i romantični, rokoko stil Pariza. London i Tokio predstavljaju ruže i cvjetovi trešnje u kombinaciji s gotičkim stilom. Za Milano i Šangaj odabrani su ljiljani i cvjetovi šljive u renesansnom stilu.

Osvježeni model Nike Air Max 1 Ultra Moire s novim potplatom koristi puno manje materijala što ga čini lakšim. Tenisica je napravljena od sintetičke antilop kože koja je pričvršćena laserski čime se izbjegavaju šavovi te poboljšava fleksibilnost. Tako postaje idealna tenisica, koja osim što odlično izgleda je i stvorena za duže hodanje.

Modeli iz kolekcije Nike Sportswear Women’s City dostupni su po cijeni po od 1450,00 kn u Nike shopu Ilica te trgovini NOSS.
Tenisice Nike Air Max 1 Ultra Moire dostupne su na Nike prodajnim mjestima po cijeni od 1199,00 kn.

Komentari