Odlična radionica zdrave hrane najpoznatije domaće food blogerice

iskonstrukcije post

Iskonstrukcije vas pozivaju na besplatnu radionicu fine i zdrave hrane trenutno najpoznatije domaće food blogerice Maje Brekalo, autorice bloga & instagram profila Delicious and Healthy by Maya!

Druženje zakazujemo u sklopu inspirativnog ‘Sensa dana’ u parku Maksimir, u subotu 21. svibnja. Majina radionica počinje u 17 sati. Zbog ograničenog broja mjesta obavezne su predbilježbe na iskonstrukcije@iskon.hr  gdje morate javiti svoje ime, prezime i kontakt telefon.

maya-Sladoled

Maja je uspješna Instagramerica, omiljena food blogerica i radoznala učiteljica kuhanja –Već smo pisali o njezinom zanimljivom blogu, no sada nas očekuje jedan novi uzbudljivi projekt. Njena misija je upoznati ljude s ukusnom i zdravom hranom, koja nije dosadna, a istovremeno je jednostavna za napraviti i uklopiti u užurbanu svakodnevicu. Pokazat će vam da zdravo nije kompromis nego prvi izbor. Da zdrava hrana nije ni preskupa niti nedostupna, da je ukusna, a Maja kaže i ukusnija od konvencionalne i da samo trebate naučiti kako kreativno i drugačije pripremati jela od povrća, mahunarki i žitarica uz dodatak voća, sjemenki, orašastih plodova i superhrana, a da sva osjetila budu sretna i zadovoljena.

Tortice od mrkve

Tortice od mrkve

I sami imate healthy recept koji želite podijeliti s drugima? Prijavite se na natječaj Iskonstrukcija & osvojite jednu od vrijednih nagrada.

 

Komentari