Odlična atmosfera na partyju Jelenova radionica

Jelenova radionica, tradicionalni godišnji Jägermeister party, održan je u zagrebačkom Muzeju automobila Ferdinand Budicki. Više od 600 gostiju, među kojima su se našle i brojne poznate osobe, uživalo je u odličnoj atmosferi najočekivanijeg tuluma godine i u otkrivanju tajnih sastojaka najomiljenijeg biljnog likera na svijetu.

Bolesna braća

Bolesna braća

Najveselije događanje u gradu oduševilo je prisutne dojmljivom scenografijom koja je, među ostalim, uključivala brojne vrhunski očuvane oldtimer automobile, a za glazbeni doživljaj pobrinula se legendarna zagrebačka hip hop skupina Bolesna braća te odlični DJ dvojac Pill Jackson i Independent. Priliku da ih pomirišu i saznaju više o samim začinima koji se nalaze u tajnoj Jägermeisterovoj recepturi te kako ih kombinirati nisu propustile ni brojne poznate osobe, a ovom prilikom mogli su uživati u okusu prve ekstenzije linije nazvane Jägermeister SPICE, koji je u Hrvatskoj predstavljen prošle godine, a karakterizira ga boja konjaka i specifičan zimski okus s jasnim začinskim notama.

glumice Nataša Janjić i Andrea Mladinić post

Nataša Janjić i Andrea Mladinić

Tako su u čudesan Jelenov svijet zavirili i glazbenici Nina Badrić, Saša Lozar, Ivica Propadalo, Antonija Šola, voditelji Mia Kovačić i Mario Petreković, glumci Nataša Janjić, Ana Begić Tahiri, Rene Bitorajac, Mirna Medaković, Andrea Mladinić, Marija Borić i Duško Modrinić, modni dvojac ELFS, modni stručnjak Viktor Drago, model Anita Dujić, poduzetnica Lana Pavić te brojni drugi.

Anita Dujić

Anita Dujić

Nina Badrić

Nina Badrić

Ana Begić Tahiri i Mirna Medaković

Ana Begić Tahiri i Mirna Medaković

Mia Kovačić

Mia Kovačić

Viktor Drago

Viktor Drago

Saša Lozar

Saša Lozar

Foto: Goran Perešin

Komentari