Odličan interijer spaja caffe bar i restoran

Zapadni dio grada Zagreba već neko vrijeme cvjeta zahvaljujući novogradnji i novim projektima koji useljavaju u četvrti kao što su Jarun, Vrbani ili Prečko. Takvi su projekti prvenstveno važni radi živosti koja se unosi u kvartove kad se u njima otvori novi cool caffe bar ili restoran te privuče brojne goste iz cijelog grada.

labcoffee

Coffee Lab

Mnogi ulagači prepoznaju tu važnost revitalizacije, a mladi kvart, popularno zvan Vrbani II ističe se kao najzanimljiviji što se tiče noviteta. Shopping centar Point pridonio je tom razvoju, a upravo se u njemu nalaze Coffee Lab i Food Lab koje predstavljamo.

labcoffee2

Coffee Lab

Coffee Lab je na svojoj lokaciji od 2014. godine, a vole ga svi koji vole piti Illy kavu, uživati u Torte i to slasticama i opustiti se u ugodnoj atmosferi. Coffee Lab je zahvaljujući svojoj velikoj terasi zaklonjenoj od prometa destinacija za sve mame s djecom, a također su i ‘pet friendly’ što je plus gostima koji dolaze sa svojim kućnim ljubimcima. Zbog produljenog radnog vremena, navečer se prostor pretvara u bar, a ovdje se mogu proslaviti i razna privatna događanja.

labcoffee3

Coffee Lab

Lokal je osmislila ekipa iz studija Arhitektri te je od početka zamišljen kao ugodna, velika dnevna soba, a svoju su ideju proširili i na restoran koji se nalazi u istom centru te tako stvorili jednu vrstu cjeline gdje gosti pronalaze sve što im je potrebno. Food Lab je novootvoreni funky restoran koji u ponudi ima pizze i fenomenalan burger.

labfood6

Food Lab

labfood4

Od mesa tu su beefsteak i ramstek dok za one koji ipak žele nešto lakše pojesti nudimo wok ili odličan ‘al dente’ risotto. Ideja tima koji stoji iza restorana je (kao što samo ime govori) eksperimentirati sa hranom i svaki mjesec i jelovnik uvesti neko novo, drugačije jelo.

labfood2

Za hranu je zadužen kuharski duo Bojan Geto i Marko Uroić koji svakodnevno isprobavaju nova jela, a zanimljivost je da, iako imaju dostavu, dostavljaju samo pizzu jer su svjesni da ostala hrana gubi na kvaliteti nakon što se stavi u kutiju. Na taj način goste pozivaju da dođu do Food Laba i sami isprobaju njihove specijalitete.

labfood5

labfood

labfood3

Foto: CLICK by Danijela Bokulić

Komentari