Inspirativne kombinacije za listopad

Što odjenuti kada nemate ideje što odjenuti? Najbolje je zaputiti se na Instagram i u moru odjevnih kombinacija poznatih blogerica i digital influencera pronaći inspiraciju za vlastiti modni stil. Ondje ćete se susresti sa svim trendovima koji trenutno vladaju svijetom mode, odabrati hoćete li ih nositi od glave do pete ili izabrati samo neke od njih i uklopiti ih u svoju svakodnevnu garderobu.

Na ovaj način osvježiti možete svoj poslovni stil ili onaj koji vas najbolje karakterizira u slobodno vrijeme. Sredinom listopada u fokus sve više d0laze kaputi, pletene haljine i ‘oversized’ puloveri. U ormar biste mogli ubaciti i komade od kože i ženstvene drapirane bluze, a jednostavnim odjevnim predmetima pridodati najpoželjnije modne dodatke, koji će ‘govoriti’ za cijeli look.

U kombinacijama trendseterica posebno je primjetan jedan način odijevanja koji ove sezone bilježi ogromnu popularnost, a one ga odlično nose. Riječ je o kombiniranju ‘tipično’ muških komada s onima ženstvenog prizvuka, pa pratite li trendove, vjerojatno već znate kako su ‘must-have’ komadi za hladnije dane blejzeri i prsluci strogih krojeva, elegantne hlače na crtu i nezaobilazne kožne mokasine. U nastavku donosimo inspiraciju za drugu polovicu listopada!

Foto: Instagram

Komentari