Što ovog proljeća nose poznate modne blogerice?

Već smo pošteno zakoračili u proljeće, a ideja za dobre modne kombinacije nikada dosta. I svjetske blogerice su zimsku odjeću zamijenile onom opuštenijom, skoro pa ljetnom. Stiglo je vrijeme festivala, društvenih proljetnih događanja i cjelodnevnog boravka na otvorenom.

Chiara Ferragni, Gala Gonzalez, Zanita Whittington i Andy Torres samo su neka od modnih blogerskih imena čije stranice svakodnevno posjećuju brojni fashionisti. Poznate blogerice redovito predstavljaju modele iz najnovijih kolekcija i kako ih nositi. Iako možda neki od brendova nisu dostupni ovdje ili ih možete naručiti samo online, uvijek je dobro pogledati koji su novi trendovi i s kakvim komadima možete osvježiti svoju garderobu i stil.

Ako je sudeći po poznatim damama čije slike donosimo, ove sezone vladaju bazični modeli – traper šorc ili trapezice, print i military look. Također, one savjetuju stilsku igru u slučaju modnih dodataka, zato ne zaboravite kako su oni ključ svakog looka. Ne moraju se nužno međusobno poklapati, ali moraju biti zanimljivi sami po sebi. Slijede proljetne kombinacije blogerskih zvijezda!

Komentari