Obrnuta francuska manikura

@nail_unistella

@nail_unistella

Minimalistička manikura ne poznaje godišnje doba. Bez obzira koju boju koristili, može jednako odgovarati svim sezonama jer je gotovo neprimjetna i zato idealna za svaki dan i svaku priliku. Francuska pak manikura bila je svojedobno apsolutni hit i gotovo da nije bilo osobe koja je nije isprobala – neutralnu podlogu s naglašenim završetkom nokta voljeli su svi, bez obzira na dob. I onda je nekako, u tom svom izvornom obliku, nestala te se kroz godine javljala u drugačijim varijantama.

@laurenconrad

@laurenconrad

Ovog proljeća, uz druge zanimljive manikure, kao uzbudljivu opciju možete odabrati obrnutu francusku manikuru. Ona se razlikuje od iscrtavanja polumjeseca na noktu utoliko što se prati korijen nokta, uz samu kutikulu te se lakira u drugačiju nijansu od ostatka. Vrlo je efektna koristite li glitter bazu i nude gornji sloj – lakirajući drugi sloj samo je potrebno ostaviti vidljiva 2 milimetra donjeg sloja.

obrnuta-manikura-nail_unistella-2

@nail_unistella

Isti princip vrijedi za sve kombinacije boja, a koristite li sasvim prozirni lak, korijen nokta možete iscrtati posebno nekim tamnijim lakom ili šljokicama kao što je vidljivo na fotografijama. Na vama je da odaberete koliko široku liniju želite, samo pazite da na svim noktima bude podjednaka. Kombinacije lakova su zaista brojne – malo inspiracije donosimo u nastavku.

@nail_unistella

@nail_unistella

@flowidity108

@flowidity108

@laurenslist

@laurenslist

@oliveandjune

@oliveandjune

Foto: Instagram

Komentari