Jeftinije na Plitvice

Nacionalni park Plitvička jezera i ove će godine, treću godinu zaredom, svoju uspješnu turističku sezonu obilježiti organizacijom Obiteljskog tjedna. Ovom posebnom ponudom, koja uključuje promotivnu cijenu ulaznice u nacionalni park i posebnu ponudu menija po promotivnim cijenama, žele potaknuti obiteljske, individualne goste da u tjednu od 24. do 31. listopada 2015. posjete Plitvička jezera po znatno povoljnijim uvjetima i uživaju u ljepoti prirode najvećeg i najstarijeg nacionalnog parka u Republici Hrvatskoj.

gorje-plitvice

Svaka obitelj moći će kupiti ulaznicu po promotivnoj cijeni od 25,00 kn po osobi (odrasli i djeca starija od 7 godina). Cijena ulaznice, ovisno o odabranom programu razgleda i vremenskim uvjetima u parku, uključuje vožnju panoramskim vlakom i elektrobrodom te osiguranje posjetitelja. Djeca starosti do 7 godina imaju besplatan ulaz u nacionalni park. Za potpuni doživljaj tijekom Obiteljskog tjedna, u samoposlužnom dijelu restorana Poljana i Borje, te samoposlužnom dijelu restorana hotela Grabovac i kampa Korana, u ponudi su i meniji po jedinstvenoj cijeni od 45,00 kn po osobi. Parking nije uključen u ovu posebnu ponudu i plaća se zasebno.

gorje-plitvice3

Tijekom trajanja obiteljskog tjedna, subotom i nedjeljom, organizirani su i nastupi kulturno-umjetničkih društava koja će predstaviti ličku tradiciju i kulturno naslijeđe plitvičkoga kraja.

Foto: Shutterstock

Komentari