Hidratacija i obnova kože nakon sunčanja uz Nuxe proizvode

Dolazak ljeta i godišnjih odmora vrijeme je i velikog stresa za kožu. Crvenilo i oštećenja kože uzrokovana izlaganjem UV zrakama, vjetar, more i visoke temperature, sve to uvelike oštećuje našu kožu i dovodi do isušivanja.

Body2015_24hrMoisturisingBodyLotion_white

Nakon izlaganja suncu, ‘must’ je pružiti svojoj koži najveću moguću količinu vlage i aktivnih prirodnih sastojaka koji će obnoviti njezinu strukturu, dubinski ju nahraniti i omogućiti da stečena preplanulost potraje što dulje.

Uz neodoljivo hidratantan i hranjiv Nuxe Body 24-satni hidratantni losion za tijelo zaboravit ćete na suncem oštećenu, suhu i dehidriranu kožu tijela. Ulja slatkog badema, suncokreta i kokosa bogato hrane suhu kožu dok joj ekstrakt pšenice pruža obilje vlage. Bijeli cvjetovi naranče i badema omekšavaju kožu tijela čineći ju mekom poput svile. Obožavat će ju svi tipovi kože jer se trenutno upija, omogućavajući da se odmah odjenete i ne ostavljajući pritom mastan trag na koži. Nuxe Body 24-satni hidratantni losion, 200 ml: 150,35 kn

CremeFraicheDeBeaute_24hrSoothingMousturisingRehydratingMask_white
NUXE Masque Crème Fraîche de Beauté 24-satna osvježavajuća i umirujuća hidratantna maska u samo 10 minuta će, natopiti kožu obiljem vlage i svježine te učinkovito umiriti crvenilo, peckanje i osjećaj žarenja kože nakon izlaganja suncu. Inovativna tekstura kombinira ugodu ulja suncokreta i makadamije s neodoljivom svježinom hidratacije.

8 biljnih mlijeka te ekstrakt biljke salikornije zaduženi su za obilnu hidrataciju, a bijeli cvjetovi naranče i badema, alantoin te čisti sok aloe vere pružaju osjetljivoj koži intenzivno omekšavajuće i umirujuće djelovanje. Nemasna tekstura ove osvježavajuće maske pogodna je i za upotrebu na nježnom području oko očiju. Cijena: 176,45 kn

NUXE proizvode potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Komentari